Quantcast
Channel:
Viewing all 326 articles
Browse latest View live

کنترل پنل هاست سی پنل

$
0
0

کنترل پنل هاست سی پنل برای مدیریت  وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد که بیشتر از یک ابزار ساده است و تمام پلت فرم آن برای مدیریت میزبانی وب مورد استفاده قرار می گیرد. و حتی شما یک نماینده ی فروش میزبانی وب , سرور اختصاصی و سرور مجازی باشید قادر به استفاده از این پنل هستید و این پنل دارای تمام امکانات لازم برای مدیریت میزبانی وب شما است.

کنترل پنل هاست سی پنل

چرا ما نیاز به کنترل پنل هاست داریم؟

هر وب سایت باید برخی از منابع سرور در حال اجرا مانند فضای هارد دیسک , ترافیک و ایمیل و… مدیریت مدیریت تک تک آن ها کار بسیار دشواری است و تنها راه حل برای مدیران وب سایت ها کنترل پنل هاست است که یک رابط مبتنی بر وب است و اجازه می دهد هر کاربر بی تجربه تنها با یک کلیک ماوس وب سرور را کنترل کند.

نرم افزارهای کنترل پنل هاست مانند پلسک, Direct Admin ,Cpanel و … اهداف تمام این کنترل پنل ها خدمات رسانی بهتر به تمام کاربران و خود را به عنوان استادان وب سایت خود را احساس می کنند. و برای بهبود هرچه تمام تلاش خود را میکنند تا بهترین خدمات را عرضه کنند.

چرا کنترل پنل Cpanel محبوب است ؟

کنترل پنل سی پنل بدلیل گسترده بودن امکانات و بروز بودن آنها جزء محبوب ترین و بهترین کنترل پنل شناخته شده است و بیش از یک رابط مدیریت وب سایت به حساب می آید. آن را به عنوان یک پلت فرم کاملا برجسته برای مدیریت کامل برای میزبانی وب شناخته شده است. و برای وب سایت های کاربران ,نمایندگی فروش میزبانی ,سرور مجازی و اختصاصی محیط های اختصاصی خود را دارند که باعث گسترش پنل ها و همچنین محبوبیت آن می شود.

WHM برای نمایندگی هاست

پنل کاملا گرافیکی (WHM) برای نمایندگی فروش میزبانی وب ارائه داده شده است. پنل و whm تمام شرایط را برای یک مدیریت متمرکز کسب و کار میزبانی وب به ارمغان می آورد.با  کمک whm شما می توانید بسته های میزبانی وب خود را ایجاد کنید و همچنین می توانید با کمک این پنل خدمات بهتر و سریعتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

کنترل پنل هاست سی پنل

پنل برای کاربران و مشتریان

پنل مجزا و گرافیکی و عالی که در آن شما نی توانید به تمام قسمت های مورد نیاز خود به راحتی یک کلیک دسترسی داشته باشید برخی از این امکانات عالی عبارتند از:مدیریت دامنه,مدیریت ایمیل و… و این تضمین را می کند تا یک رابط کاربر پسند و مجهز به تمام ویژگی ها ی لازم برای تمام کاربران عرضه می کند و حتی این امکان را برای کاربران ایجاد می کند که با داشتن سرعت کم اینترنت هم قادر به دیدن صفحات مدیریت خود باشند.این پنل با داشتن آموزش تصویری به کاربران کم تجربه این امکان را می دهد تا با دیدن این آموزش به نکات این پنل پی ببرند.

پنل اختصاصی برای سرور مجازی

قدرت نرم افزاری پنل CPanel را می توان برای سرور مجازی استفاده کرد . و این پنل حتی برای سرور های اختصاصی و مجازی مناسب است و با داشتن پنل های مجزا برای هر سرور ایجاد شده قادر خواهید بود تا از امکانات عالی و مجزا آن استفاده نمایید.پلت فرم های سازگار با سی پنل عباتند از: CentOS, Red Hat,FreeBSD,Linux و می توان بر روی وب سرور آپاچی نیز از آن استفاده کرد و از نرم افزار های کاربردی مختلف مانند : PHP, Perl Python, BIND DNS, PostgreSQL databases,سرورهای ایمیل مانند: POP3, IMAP و سرور SMTP پشتیبانی می کند.

کنترل پنل هاست سی پنل

 

نوشته کنترل پنل هاست سی پنل اولین بار در پدیدار شد.


کنترل پنل هاست دایرکت ادمین

$
0
0

کنترل پنل هاست دایرکت ادمین یکی از قوی ترین پنل های تحت وب مدیریت هاست می باشد که روی سرور نصب می شود.

کنترل پنل هاست دایرکت ادمین

قیمت دایرکت ادمین

لایسنس های دایرکت ادمین internal و external

قیمت های لایسنس های دایرکت ادمین با توجه به تعداد از 3 دلار تا 299 دلار متفاوت می باشد.

امنیت دایرکت ادمین

در صورتی که تنظیمات امنیتی روی سرور اعمال شود و پلاگین های امنیتی مانند فایروال روی دایرکت ادمین نصب شوداز امنیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

سرعت دایرکت ادمین

با توجه به مصرف منابع کم این کنترل پنل و ساده بودن آن سرعت آن از سی پنل و plesk بیشتر می باشد.

امکانات دایرکت ادمین

کنتزل پنل هاست دایرکت ادمین

دایرکت ادمین 3 سطح admin , reseller و user دارد

سطح admin دایرکت ادمین : توسط این قسمت می توانید سرور را مدیریت مدیریت کنید. نمایندگی هاست ایجاد کنید و آنها را مدیریت کنید. تمام کاربران را مدیریت کنید و تمام مواردی که مربوط به مدیریت سرور می باشد در این قسمت قابل دسترسی می باشد.

سطح reseller دایرکت ادمین : این قسمت نماینده های هاست می توانند اکانت هاست ایجاد کنند و آنها را مدیریت کنند.

سطح user دایرکت ادمین : این قسمت کاربر های معمولی می توانند هاست خود را مدیریت کنند. مانند : ایجاد و مدیریت ftp ، ایمیل ، فایل ها ، دیتابیس ، و …..

 

محبوبیت دایرکت ادمین :

دایرکت ادمین با توجه به سرعت ، سادگی و قیمت  بین webmaster ها بسیار محبوب می باشد. البته به دلیل کمتر بودن امکانات آن نسبت به کنترل پنل سی پنل افرادی هم کار با این پنل را دوست ندارند.

 

دایرکت ادمین روی سیستم عامل های لینوکس مانند : Red Hat, Fedora Core, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, FreeBSD, Ubuntu و Debian نصب می شود.

منابع مورد نیاز پیشنهاد شده برای نصب دایرکت ادمین :

سی پی یو : 500 MHz

رم : 512mb

فضای هارد : حداقل 2 گیگ

دایرکت ادمین (directadmin) را به اختصار DA هم می نامند.

 

نوشته کنترل پنل هاست دایرکت ادمین اولین بار در پدیدار شد.

هاست ویندوز یا لینوکس

$
0
0

اگر این سوال برایتان به وجود آمده است که هاست ویندوز یا لینوکس چه تفاوت هایی باهم دارند و استفاده از کدام نوع هاست بهتر است. توصیه می کنیم تا پایان این مطالب با ما باشید.

هاست ویندوز یا لینوکس

هر یک از انواع هاست ویندوز یا لینوکس مزایا و معایبی نسبت به یک دیگر دارند که در ادامه به برسی آنها خواهیم پرداخت:

1- پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی: زبانهای پی اچ پی و ای اس پی دو زبان برنامه نویسی نویسی هستند که بیش از 90 درصد وبسایتهای موجود در اینترنت به این زبانها نوشته شده اند، بنابراین شما باید ببیند که کدام نوع هاست ویندوز یا لینوکس را نیاز دارید. در ویندوز از هر دو زبان فوق پشتیبانی می شود اما در لینوکس تنها از زبان پی اچ پی حمایت می گردد، بنابراین اگر سایت شما به زبان ای اس پی نوشته شده است نیاز است که حتما هاست ویندوز خریداری کنید، اما اگر سایت شما پی اچ پی است نیازی نیست به طور ضروری از هاست ویندوز استفاده کنید و هاست لینوکس می تواند به طور کامل پاسخگوی نیاز شما باشد. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که قصد کار کرد با چه نرمافزارهایی را دارید مثلا اگر قصد کار با پلسک را دارید باید از ویندوز و اگر قصد کار با دایرکت ادمین یا سی پنل را دارید از هاست لینوکس باید استفاده کنید.

2- قیمت: هاست ویندوز نسبت به هاست لینوکس قیمت گرانتری دارد و این در حالی است که در قیمت مساوی برای پشتیبانی از پی اچ پی هاست لینوکس از کیفیت بالاتری برخوردار است.

3- امنیت: در دو مورد گفته شده ی قبلی چون تفاوت ها محرز بودند هیچ شکی حتی در بین طرفداران و مخالفان هر نوع هاست ویندوز یا لینوکس وجود نداشت که واقعیت به همان شکلی است که گفت شد اما در مورد امنیت از آنجا که مقوله ی امنیت یک موضوع نسبی است ممکن است نتوان با قاطعیت از یک نوع هاست حمایت کرد. مساله ای که وجود دارد این است که هاست پی اچ پی از فراوانی بیشتری (بیش از 80 درصد وبسایت های جهان با این زبان نوشته شده اند) برخوردار است بنابراین برای هکرها به صرفه تر است که باگهای لینوکس را که پلتفرم مخصوص پی اچ پی است را کشف کنند اما هکرهای مخصوص ویندوز و ای اس پی نیز کم نیستند و به نسبت فراوانی وبسایتهای مبتنی بر ویندوز آنها هم فراوانی دارند. پس اگر دیده می شود که وبسایت های نوشته به زبان پی اچ پی (که معمولا بر روی هاست های لینوکس راه اندازی می شوند) بیشتر هک می شوند اغلب به دلیل بیشتر بودن تعداد این وبسایت ها به وبسایتهای ای اس پی (که لزوما باید بر روی هاست ویندوز راه اندازی شوند) می باشد و حتی اگر در مقابل هر 7 وبسایت پی اچ پی یک وبسایت ای اس پی هک شود باز هم نسب فراوانی این دو سیستم نسبت به یکدیگر تقریبا مساوی است.

4- رابط کاربری: هر دو سیستم هم دارای رابطهای گرافیکی و هم دارای رابط با  استفاده از خط فرمان هستند اما در ویندوز رابط گرافیکی قوی تر است و در لینوکس خط فرمان دارای قدرت بالاتری است.

 

در پایان اینگونه نتیجه می گیریم که اگر سایت شما ای اس پی باشد یا حتی قسمت کوچکی از آن به این زبان نوشته شده است در هر صورت مجبورید از هاست ویندوز استفاده کنید و انتخاب دیگری ندارید اما اگر هاست شما پی اچ پی است با اینکه از هاست ویندوز نیز می توانید استفاده کنید اما گزینه ی بهتر برای شما هاست لینوکس می باشد.

نوشته هاست ویندوز یا لینوکس اولین بار در پدیدار شد.

نحوه آپدیت mysql در سی پنل

$
0
0

برای بروز رسانی یا آپدیت mysql در سی پنل ابتدا وارد WHM سرور شوید و سپس مانند تصویر از قسمت Software روی گزینه Mysql upgrade کلیک کنید.

نحوه آپدیت mysql در سی پنل

*توجه داشته باشید :

1.قبل از بروز رسانی ( آپدیت mysql ) حتما از پوشه دیتابیس های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

شما می توانید با وارد کردن دستور زیر در ssh سرور از تمام دیتابیس های خود در پوشه home نسخه پشتیبان تهیه کنید.

mysqldump --add-drop-table --all-databases | gzip > /home/alldatabases.sql.gz

2.بعد از نصب ورژن جدید امکان نصب ورژن قدیم دیگر وجود ندارد و گزینه های آن غیرفعال می شود.

3.بهتر است قبل از اعمال هر تنظیمی روی سرور هاست اشتراکی ، آن را روی سرور دیگری تست کنید و در صورت عدم مشکل روی سرور اصلی انجام دهید.

در ادامه شما می توانید یکی از ورژن ها را انتخاب کنید. در قسمت Release Date تاریخ انتشار نسخه و در قسمت End of Life Date تاریخ پایان عمر نسخه نوشته شده است.

 

نحوه آپدیت mysql در سی پنل

سپس روی دکمه next کلیک کنید و مراحل را ادامه دهید.

در صفحه دوم شما باید ارتقاء را تایید کنید. توجه داشته باشید در این صفحه ممکن است با توجه به ورژن انتخابی به شما هشدار هایی داده شود که بهتر است قبل از ادامه دادن آنها را مطالعه کنید و سپس برای ادامه باید هر پیام را علامت بزنید.

در صفحه بعد از شما درخواست نصب مجدد apache و php هم داده می شود که می توانید انتخاب کنید خودکار این کار انجام شود و یا دستی انجام می دهید. در صورتی که دستی انتخاب می کنید حتما بعد از بروزرسانی از قسمت easy apache سرویس های apache و php خود را مجدد نصب کنید.

نحوه آپدیت mysql در سی پنل

بعد از بروزرسانی می توانید با دستور زیر بررسی کنید که سرویس mysql در حال اجرا باشد

ps aux | grep mysql

اگر پس از بروز رسانی سایت های شما بدون مشکل باز می شود سرویس mysql شما هیچ مشکلی ندارد.

اگر سرویس mysql شما با مشکل مواجه شده است شما می توانید لاگ های خطا mysql را بررسی کنید. این فایل در مسیر /var/lib/mysql و هاست نیم شما قرار دارد. برای پیدا کردن می توانید این دستور را وارد کنید

ls -lah /var/lib/mysql/*.err

در صورتی که فایل مورد نظر یافت شد دستور زیر را وارد کنید تا خطا ها را دنبال(tail) کنید

tail -500 /var/lib/mysql/hostname.err

hostname.err همان هاست نیم سرور شما می باشد.

اگر به هر دلیلی نیاز برای restore نسخه پشتیبان دیتابیس ها داشته باشید می توانید دستور های زیر را وارد کنید

1.با دستور زیر رمز root سرویس mysql خود را دریافت کنید

cat /root/.my.cnf

2.با دستور زیر تمام دیتابیس ها را از نسخه پشتیبان restore کنید

gunzip < /home/alldatabases.sql.gz | mysql -u root -p

از شما رمز عبور درخواست می شود که باید آن را وارد کنید.

 

نوشته نحوه آپدیت mysql در سی پنل اولین بار در پدیدار شد.

خبرنامه ی دی ماه تهران هاست

$
0
0

با سلام
ضمن آرزوی ساعاتی خوش برای شما

آدرس جدید ورود به سرور پارسه تهران هاست

از این پس می توانید با مراجعه به سایت http://parseh.tehranhost.com:2082 وارد سی پنل خود شوید. بهتر است همیشه از این آدرس بجای آدرس ip سرور استفاده کنید در صورت تغییر سرور آی پی این آدرس به طور خودکار به سرور جدید تغییر می کند.

راه اندازی مرکز آموزش تهران هاست

مرکز آموزش تهران هاست آبان ماه 1391 راه اندازی شده است. در فاز اول سعی شده است مطالب آموزشی مربوط به سیستم های مدیریت محتوا ( وردپرس ، جوملا ، نیوک و … ) و آموزش کنترل پنل های لینوکس ( سی پنل و دایرکت ادمین ) و همچنین آموزش مدیریت و امنیت سرور ارسال شود. طبق برنامه تا چند ماه آینده این مرکز موضوعات بیشتری را پشتیبانی خواهد کرد.

حذف دی ان اس های نجواهاست

با توجه به ارسال 2 اطلاعیه قبلی “اطلاعیه تغییر نام نجواهاست به تهران هاست ” و “اطلاعیه تغییر دی ان اس های نجواهاست به تهران هاست ” برای مشتریانی قدیمی که قبلا با نام نجواهاست از ما سرویس هاست اشتراکی خریداری کرده اند بزودی دی ان اس های نجواهاست حذف می شود لطفا برای جلوگیری از اختلال در سایت دی ان اس های سایت خود را بررسی کنید. دی ان اس های جدید سرور پارسه ns20.tehranhost.com و ns21.tehranhost.com می باشد. کافیست توسط سایت intodns.com دی ان اس های خود را بررسی کنید. در صورتی که دی ان اس های شما ns3.najvahost.com و ns4.najvahost.com بود دی ان اس ها را تغییر دهید و یا یک درخواست پشتیبانی برای تغییر دی ان اس ها ایجاد کنید.

لازم است تمام دامنه هایی که به هاست اشتراکی شما وصل می باشد را توسط سایت intodns.com بررسی کنید. سپس در بالای صفحه قسمت Domain NS records دی ان اس های شما نوشته شده است. در صورتی که دی ان اس های دامنه شما ns20.tehranhost.com و ns21.tehranhost.com بود هیچ مشکلی وجود ندارد.

لطفا توجه داشته باشید :
*این قسمت برای مشتریان قدیمی می باشد. در صورت که هاست خود را جدید خریداری کرده اید نیازی به تغییر دی ان اس ندارید اما برای اطمینان بیشتر می توانید دامنه های خود را بررسی کنید.

*برای امنیت بیشتر که این ایمیل از تهران هاست به شما ارسال شده است کپی همین ایمیل در اخبار تهران هاست با لینک ” ” موجود می باشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید از قسمت ارسال درخواست پشتیبانی اقدام کنید.

راه اندازی بخش نظرات مشتریان

شما مشترک عزیز می توانید از 2 روش نظرات خود در مورد کیفیت سرویس های ارائه شده ، کیفیت پاسخ گویی بخش پشتیبانی و تلفنی پرسنل ارسال کنید

روش اول : ارسال نظرات در بخش نظرات مشتریان : با مراجعه به آدرس http://www.tehranhost.com/portal/submitticket.php?step=2&deptid=6 می توانید نظر خود را ارسال کنید. شما برای ارسال نظر در این بخش نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود در پورتال تهران هاست را دارید.

روش دوم : ارسال پیامک از شماره تلفن همراه ثبت شده در پورتال تهران هاست به شماره 02166847775

*نظرات شما در سایت قابل نمایش می باشد و لینک آن به شما اطلاع داده می شود.

راه اندازی بخش پشتیبانی سیستم های مدیریت محتوا

با توجه به درخواستهای بسیار زیاد مشتریان سرویس هاست اشتراکی در رابطه با سیستم
مدیریت محتوا (سی ام اس) های وبسایت هایشان این بخش برای رفع خطا ها ،
تغییرات در سیستم، برنامه نویسی ماژول ها، نصب و تغییرات در قالب و … راه
اندازی شده است. با توجه به اینکه این بخش خارج از وظایف پشتیبانی است لذا
این بخش غیر رایگان می باشد.
برای اطلاعات بیشتر روی این لینک کلیک کنید.

خدمات زیر بزودی ارائه می شود :

هاست پربازدید : در صورتی که سایت پربازدیدی داشته باشید می توانید از این سرویس استفاده کنید.
هاست پشتیبان : توسط این سرویس می توانید نسخه پشتیبان سایت ها و یا فایل های خود را به این هاست انتقال دهید تا در زمان از دست رفتن اطلاعات از آن استفاده کنید.

—————————–
این ایمیل در تاریخ 5 دی ماه 1391 به شما ارسال شده است و قابل پاسخ نمی باشد. لطفا از پاسخ دادن به این ایمیل خودداری کنید.
در صورتی که این ایمیل برای شما اسپم شده است لطفا روی دکمه not spam کلیک کنید تا خبرنامه های بعدی به inbox شما ارسال شوند.

نوشته خبرنامه ی دی ماه تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

cronjob چکاری انجام می دهد ؟

$
0
0

cronjob چکاری انجام می دهد ؟

برای انجام بعضی از کارها مانند بکاپ گرفتن از دیتابیس ,ارسال ایمیل و خبرنامه و… در هاست که نیاز به زمان خاصی برای اجرا شدن دارند و برای انجام این کارها در ویندوز نیز از تابع scheduled tasks استفاده می شود . همچنین در سیستم عامل های متن باز نظیر یونیکس و لینوکس از ابزاری بنام cron استفاده می شود.

cron یک سرویس شبح خودکار است که در زمان خاص عملیاتی را انجام می دهد. کارهایی که باید در زمان خاص انجام  دهد در فایلی بنام CronTab ذخیره می شوند. CronTab یک فایل متنی است که در هر خط آن یک دستور به نحوی که برای Cron قابل فهم باشد قرار می گیرد و به هر کدام از دستورات این فایل Cron Job گفته می شود.همچنین شما می توانید با استفاده از دامنه خود نیز دستورات را به cronjob  منتقل تا آن را اجرا نماید.

cronjob چکاری انجام می دهد

با گذشت زمان نیاز مدیران وب از Cronjob بیشتر شده که باعث شد در تمام کنترل پنل ها این بخش قابل دسترس باشد و دیگر نیازی به دسترسی ssh نباشد و دستورات از محیط ssh به محیط کاملا آسان,گرافیکی و بدون دردسری تبدیل شود. معمولا یک فایل crontab در سطح سیستم وجود دارد که در آدرس /etc/ قرار دارد و برای کارهای مدیریتی و نگهداری استفاده می شود و مدیر سیستم می تواند آن را ویرایش کند و بخاطر گستردگی هر کاربر می تواند crontab خود را داشته و آن را مدیریت کند.

در فایل crontab دستورات به صورت سال ,ماه ,روز ,ساعت ,دقیقه اجرا می شوند و دارای 6 بخش است که 5 بخش آن برای زمان و 1 بخش برای اجرا فرامین می باشد.

ساختار اصلی دستورات در CronTab:

cronjob چکاری انجام می دهد ؟

برای ایجاد و تغییر در فایل crontab از دستور زیر استفاده کنید.

crontab -e

همچنین می توانید در هاست های اشتراکی هم cron job ایجاد کنید

نوشته cronjob چکاری انجام می دهد ؟ اولین بار در پدیدار شد.

ثبت سایت در گوگل وبمستر

$
0
0

پیشتر در مطلبی درباره ی اینکه گوگل وبمستر چیست سخن گفتیم. در این مطلب قصد داریم در مورد نحوه ی ثبت سایت در گوگل وبمستر صحبت کنیم.

برای ثبت سایت در گوگل وبمستر ابتدا به آدرس https://www.google.com/webmasters/tools بروید و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود گوگل (اگر هیچ اکانت گوگلی قبلا برای استفاده از سایر خدمات گوگل ایجاد نکرده اید در این صورت با کلیک گزینه ی SIGN UP در گوشه ی بالا سمت راست همان صفحه در این سایت عضو شوید) در سایت گوگل (بخش وبمستر تولز) لاگین کنید.
در صفحه ای که پس از ورود به بخش گوگل وبمستر باز می شود بر روی گزینه ی ADD A SITE کلیک کنید و آدرس دامنه ی سایت خود را بر طبق الگویی که خود این سایت پیشنهاد می دهد وارد نمایید و دکمه ی Continue کلیک کنید.

ثبت سایت در گوگل وبمستر

در صفحه ی بعدی با استفاده از یکی از روش های پیشنهادی گوگل که روی روش اول یعنی آپلود فایل تاکید بیشتری دارد می توانید به گوگل ثابت کنید که این سایت واقعا متعلق به شماست. برای استفاده از روش HTML file upload طبق تصویر فایل اچ تی ام الی که سایت در اختیارتان قرار می دهد را دانلود کرده و بعد از آن در پوشه ی اصلی هاست خود آپلود نمایید.

گوگل وب مستر

پس از حصول اطمینان از آپلود شدن فایل و در دسترس بودن آن در پوشه ی اصلی سایتتان به طوری که فایل از طریق آدرس www.yoursite.com/googleXXXXXXXXXXX.html  در دسترس بود بر روی دکمه ی VERIFY کلیک کنید.

نکته: برای این کار غیر از روش آپلود فایل سه روش دیگر نیز وجود دارد که در بخش Alternate methods قابل مشاهده است اما روش آپلود فایل بهترین روش برای این کار است که خود گوگل وبسمتر نیز روی آن تاکید بیشتری دارد. از سه روش دیگر پرکاربردترین آنها روش استفاده از متاتگ (HTML tag) است که با توجه به عدم امکان آپلود فایل در وبلاگ بیشتر مورد استفاده وبلاگنویسان برای قرار دادن در قالب وبلاگ است که البته در وب سایت نیز می توان از آن استفاده نمود و بزودی روش آن در مطلبی با عنوان “ثبت وبلاگ شما در گوگل وبمستر” ارسال خواهد شد.

اگر بنابه هر دلیلی گوگل نتواند فایل را بر روی پوشه ی اصلی وب سایت شما یا متاتگ را در قالب سایتتان پیدا کند شما با خطای Verification failed مواجه خواهید شد. بنابرین چنانچه این خطا را مشاهده کردید باید بدانید که احتمالا یا فایل را به درستی در مکان مناسب از هاست وبسایت خود آپلود نکرده اید و یا بنابه هر دلیلی فایل از طریق آدرس معمول که باید چیزی شبیه www.yoursite.com/googleXXXXXXXXXXX.html است برای گوگل غیر قابل مشاهده است.

اگر مراحل فوق را به درستی انجام داده باشید پس از کلیک دکمه ی  پیامی مبنی بر تائید شدن ثبت سایت در گوگل وبمستر را مشاهده خواهید نمود.
توجه داشته باشید که در یکی دو هفته ی اول پس از ثبت وبسایتتان در گوگل وبمستر ممکن است هیچ اطلاعاتی در پنل گوگل وبمستر خود نتوانید مشاهده کنید که به به مرور گوگل شروع به جمع آوری اطلاعات از وبسایت شما خواهد کرد و آنرا از طریق این پنل برای شما به نمایش خواهد گذاشت که در رابطه با این اطلاعات و اینکه گوگل وبمستری چه مزایایی دارد قبلا در همان مطلب “گوگل وبمستر چیست” قبلا صبحت کردیم.

نوشته ثبت سایت در گوگل وبمستر اولین بار در پدیدار شد.

ثبت وبلاگ در گوگل وبمستر

$
0
0

کسانی که قصد ثبت وبلاگ در گوگل وبمستر را دارند (همانگونه که قبلا در مطلب ثبت سایت در گوگل وبمستر توضیح دادیم) در وبلاگشان از آنجا که شما به فضای میزبانی وب وبلاگ خود دسترسی ندارند باید از روش های دیگری که گوگل پیشنهاد می دهد استفاده کنند.

البته برخی از سرویسهای وبلاگدهی رایگان دارای سرویس هاست رایگان نیز هستند اما اغلب آنها اجازه ی آپلود فایل به پوشه ی اصلی وبلاگ را نمی دهند و در مورد وبلاگ تنها زمانی می توان از روش آپلود فایل استفاده کرد که سیستم وبلاگدهی شما اجازه ی آپلود فایلی که گوگل در اختیارتان قرار می دهد را در پوشه ی اصلی که در اصطلاح پوشه ی روت (root) هاست نامیده می شود داشته باشید و فایل گوگل از طریق لینکی که شبیه لینک you.yourblog.com/googleXXXXXXXXXXX.html باشد در دسترس قرار گیرد. حال اگر وبلاگ شما دارای یک هاست می باشد که از این قابلیت برخوردار است می توانید از همان روشی که در مطلب “ثبت سایت در گوگل وبمستر” شرح داده شده برای تائید و ثبت وبلاگ در گوگل وبمستر بهره ببرید. اما اگر از چنین امکانی نمی توانید استفاده کنید ادامه ی این مطلب را با ما پی بگیرید..

برای ثبت وبلاگ در گوگل وبمستر ابتدا به آدرس https://www.google.com/webmasters/tools بروید و با وارد کردن اطلاعات مربوط به ورود در سایت گوگل (اگر در سایت گوگل حساب کاربری ندارید با کلیک گزینه ی SIGN UP در گوشه ی بالا سمت راست همان صفحه در این گوگل به عضویت این سایت درآیید و سپس) لاگین کنید.
در صفحه ای که پس از وارد شدن به بخش گوگل وبمستر باز می شود بر روی گزینه ی ADD A SITE کلیک کنید و آدرس اینترنتی وبلاگ خود را بر طبق الگویی که خود این سایت پیشنهاد می دهد وارد نمایید (مثلا you.yourblog.com) و بر روی دکمه ی Continue کلیک کنید.

ثبت وبلاگ در گوگل وبمستر

در صفحه ی بعدی با استفاده از

نوشته ثبت وبلاگ در گوگل وبمستر اولین بار در پدیدار شد.


آموزش ثبت دامین در تهران هاست

$
0
0

ما قصد داریم در این مطلب برای شما آموزش ثبت دامین به صورت کامل را از طریق سایت تهران هاست قرار دهیم.
در صورتی که قصد دارید یک دامین ثبت کنید ابتدا باید به صفحه ثبت دامنه تهران هاست مراجعه کنید و سپس مانند تصویر زیر دامنه خود را جستجو کنید.آموزش ثبت دامین

توجه داشته باشید دامنه را باید در این قسمت بدون http:// و www و پسوند دامنه وارد کنید.

سپس روی دکمه جستجو کلیک کنید. مانند تصویر زیر در صورت آزاد بودن دامنه پیام “اين دامنه موجود است!” را مشاهده می کنید.

آموزش ثبت دامین

در صفحه وضعیت آزاد بودن پسوند های دیگر هم به شما نمایش داده می شود که در صورت تمایل می توانید با علامت زدن آنها ، چند دامنه ثبت کنید.

سپس روی دکمه ” افزودن به سبد خرید” کلیک کنید.
در قسمت “پيکربندي دامين ها” با توجه پسوند دامنه انتخابی ممکن است خدمات جانبی به شما نمایش داده شود.

آموزش ثبت دامین

نکته: «از آنجا که آموزش ثبت دامین ملی (IR) با دامین عمومی ( Com / Net / Org / Info) تفاوت دارد ما در این مطلب آموزش هر دو نوع دامنه را قرار می دهیم.»
در صورتی که پسوند دامنه انتخابی شما IR باشد از شما شناسه ایرنیک درخواست می شود که وارد کردن این قسمت اختیاری می باشد. تمام دامنه های IR که توسط شرکت ها ثبت می شوند باید در سایت NIC.IR (ایرنیک) ثبت شوند. در صورتی که در این سایت عضو باشید و رابط صاحب امتیاز روی خودم و نمایندگان تنظیم شده باشد شما می توانید با وارد کردن شناسه ایرنیک خود دامنه خود را آنلاین ثبت کنید. این یعنی نمایندگان فروش بتوانند شما را صاحب امتیاز دامنه قرار دهند. همچنین در صورتی که شناسه را در فرم شناسه وارد نکنید هیچ مشکلی برای سفارش شما وجود ندارد و پس از تکمیل و پرداخت سفارش یک ایمیل با عنوان ” ثبت دامنه آی آر شما ” توسط تهران هاست به شما ارسال می شود که آموزش تصویری نحوه ایجاد شناسه در ایرنیک در آن ایمیل نوشته شده است.

پیام “برای ثبت هاستینگ اینجا را کلیک کنید ” به معنی خرید هاست می باشد. شما می توانید با خرید هاست و اتصال دامنه به هاست خود یک سایت راه اندازی کنید. سپس توسط سیستم مدیریت محتوایی که در فرم سفارش انتخاب می کنید می توانید سایت خود را توسط پنل فارسی مدیریت کنید.خرید هاست اختیاری می باشد و در صورت عدم خرید می توانید دامنه را به وبلاگ خود و یا هاستی که از شرکت دیگری خریداری کرده اید وصل کنید.

در قسمت “نام سرورها” باید دی ان اس های سروری که قصد اتصال دامنه به آن را دارید وارد کنید. در صورتی که سفارش شما به همراه هاست می باشد نیازی به تغییر این قسمت ندارید و در غیر اینصورت دی ان اس ها را تغییر دهید. اگر دامنه را به وبلاگ وصل می کنید می توانید از آموزش راهنمای اتصال دامنه به وبلاگ دی ان اس ها را مشاهده و در فرم سفارش وارد کنید. توجه داشته باشید : 1.در آینده امکان تغییر دی ان اس برای شما وجود دارد. 2.در صورتی که دی ان اس سرویس خود را ندارید می توانید این قسمت را تغییر ندهید و پس از تکمیل سفارش دی ان اس های سرویس خود را از تهران هاست و یا سرویس خود سوال کنید و تغییر دهید.

برای ادامه روی “دکمه بروزرسانی سبد خرید” کلیک کنید

سپس به شما سبد خرید شما نمایش داده می شود و برای ادامه روی دکمه “مرحله بعدی سفارش” کلیک کنید.

در این مرحله از سفارش باید مشخصات خود را وارد سیستم کنید. در صورتی که قبلا در تهران هاست عضو شده اید می توانید با وارد کردن مشخصات ورود، سفارش را در پنل خود ثبت کنید.

در همین صفحه می توانید طريقه پرداخت خود را مشخص کنید. در صورتی که پرداخت آنلاین را انتخاب می کنید می توانید از تمام کارت های شبکه شتاب بانکی برای پرداخت سفارش خود استفاده کنید.

سپس روی دکمه تکمیل سفارش کلیک کنید. صورتحساب شما ایجاد می شود و یک پیامک برای تایید سفارش به تلفن همراه شما ارسال می شود

برای پرداخت می توانید روی دکمه “همینک پرداخت کنید” کلیک کنید.

 

نوشته آموزش ثبت دامین در تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

آموزش پرداخت صورتحساب در تهران هاست

$
0
0

برای پرداخت صورتحساب خود در تهران هاست 2 روش وجود دارد :

1.واریز به حساب :

در صورتی که امکان پرداخت آنلاین سفارش خود را ندارید می توانید با مراجعه به صفحه شماره حساب ها مبلغ را به یکی از حساب ها و یا کارت های بانکی واریز کنید.

1.پرداخت آنلاین :

شما می توانید صورتحساب خود را توسط کارت های شبکه شتاب که شامل بانک های (اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، تجارت، توسعه صادرات، رفاه کارگران، سامان، سپه، سرمایه، سینا، صادرات، صنعت و معدن، قرض‌الحسنه مهر ایران، کارآفرین، کشاورزی، مسکن، ملت, ملی،بانک دی،بانک انصار،بانک ایران زمین،بانک گردشگری،بانک حکمت ایرانیان،بانک توسعه تعاون به همراه موسسه اعتباری توسعه و بانک شهر) می باشد پرداخت کنید و سرویس خود را آنلاین تحویل بگیرید.

برای پرداخت آنلاین سفارش خود پس از ارسال سفارش یکی از درگاه های شبکه شتاب (ملت یا پارسیان) را انتخاب کنید و روی دکمه “همینک پرداخت کنید” کلیک کنید. در صورتی که قبلا سفارش را ارسال کرده اید و اکنون قصد پرداخت آن را دارید ابتدا باید از قسمت “ورود کاربر” نام کاربری(ایمیل) و رمز عبور خود را وارد کنید. سپس مانند تصویر زیر روی گزینه “مشاهده صورتحساب ها” کلیک کنید.

آموزش پرداخت صورتحساب در تهران هاست

سپس روی لینک “مشاهده صورتحساب” صورتحسابی که قصد پرداخت آن را دارید کلیک کنید و مانند تصویر زیر یکی از درگاه ها را انتخاب کنید و پس از چند لحظه روی دکمه “همینک پرداخت کنید” کلیک کنید.

آموزش پرداخت صورتحساب در تهران هاست

سپس به صفحه پرداخت درگاه بانکی وصل می شود و باید مشخصات کارت خود را وارد کنید.

آموزش پرداخت صورتحساب در تهران هاستشماره کارت : شماره کارت 16 رقمی روی کارت می باشد. رمز خرید اینترنتی همان رمز دوم می باشد. برای دریافت رمز خرید اینترنتی باید توسط خودپرداز بانک صادر کننده کارت ،رمز اینترنتی (رمز دوم) خود را تغییر دهید و یا به بانک مراجعه کنید.

پس از پرداخت یک پیامک و یک ایمیل تایید پرداخت صورتحساب به شما ارسال می شود.

 

نوشته آموزش پرداخت صورتحساب در تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

آموزش ارسال درخواست پشتیبانی به تهران هاست

$
0
0

برای ارسال درخواست پشتیبانی به تهران هاست ابتدا باید به پورتال وارد شوید. برای ورود به پورتال ابتدا از قسمت “ورود کاربر” نام کاربری(ایمیل) و رمز عبوری که در فرم عضویت یا سفارش وارد کرده اید را در این قسمت وارد کنید.

سپس مانند تصویر زیر روی گزینه ارسال درخواست پشتیبانی کلیک کنید.

سپس با توجه به درخواست شما یکی از بخش های فروش ، پشتیبانی و حسابداری را انتخاب کنید.

در قسمت “سرویس مربوطه” لیست سفارش های شما نمایش داده می شود و در صورتی که تیکت شما مربوط به سرویس شما می باشد از این قسمت سرویس خود را انتخاب کنید و سپس روی دکمه “ثبت و ارسال” کلیک کنید.

برای پیگیری می توانید روی لینک پیگیری درخواست ها کلیک کنید و سپس با کلیک روی عنوان تیکت(درخواست) ارسالی را می توانید پاسخ تهران هاست را مشاهده کنید. همچنین یک نسخه از پاسخ هم به شما ایمیل می شود.

 

نحوه ارسال مجدد پاسخ برای درخواست ایجاد شده :

در صورتی که پس از پاسخ تهران هاست مشکل شما رفع نشد شما می توانید از قسمت پیگیری درخواست ها روی عنوان تیکت(درخواست) خود کلیک کنید و در پایین صفحه در قسمت “پاسخ” مجدد به تیکت پاسخ خود را ارسال کنید.

*لطفا به ایمیل های ارسالی تهران هاست پاسخ ارسال نکنید ایمیل ها ارسالی شما بررسی نمی شوند.

*لطفا برای یک مشکل فقط یک تیکت(درخواست) ایجاد کنید و تا زمان رفع مشکل از قسمت پیگیری درخواست ها مشکل خود را پیگیری کنید.

در صورت وجود مشکل می توانید با تهران هاست تماس بگیرید.

نوشته آموزش ارسال درخواست پشتیبانی به تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

آموزش ثبت فیش واریزی در تهران هاست

$
0
0

برای ثبت فیش واریزی در تهران هاست ابتدا باید به پورتال وارد شوید. برای ورود به پورتال ابتدا از قسمت “ورود کاربر” نام کاربری(ایمیل) و رمز عبوری که در فرم عضویت یا سفارش وارد کرده اید را در این قسمت وارد کنید.

سپس مانند تصویر زیر روی گزینه مشاهده صورتحساب ها استفاده کنید.

ثبت فیش واریزی در تهران هاست

سپس روی لینک “مشاهده صورتحساب” صورتحسابی که قصد پرداخت آن را دارید کلیک کنید و مانند تصویر زیر روی گزینه “واریز به حساب” کلیک کنید و سپس چند لحظه صبر کنید و روی دکمه “برای ثبت فیش واریزی خود کلیک کنید” کلیک کنید.

ثبت فیش واریزی در تهران هاست

سپس از شما مشخصات زیر درخواست می شود :

1. نوع سند:  نوع واریزی را انتخاب کنید مانند : کارت به کارت

2. تاریخ سند: تاریخ روز واریز را وارد کنید

3.شماره فیش: شماره فیش پرداخت شده که روی فیش درج گردیده را وارد نمایید. (در انتقال کارت به کارت این شماره می تواند شماره پیگیری و یا بازیابی باشد)

4. نام بانکی که به حساب آن واریز کرده اید را انتخاب کنید.

5. اسکن فیش: در صورت تمایل می توانید اسکن فیش واریزی خود را ارسال کنید.

در انتها روی گزینه ثبت کلیک نمایید.

فیش واریزی شما از 1 تا 48 ساعت بعد توسط واحد حسابداری تایید خواهد شد

در صورت عدم تایید فیش پس از 48 ساعت با شماره 02166847775 تماس بگیرید

نوشته آموزش ثبت فیش واریزی در تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

نحوه تغییر دی ان اس دامنه در تهران هاست

$
0
0

در صورتی که دامنه خود را در تهران هاست ثبت کرده اید و قصد تغییر دی ان اس های آن را دارید، ابتدا باید به پورتال وارد شوید. برای ورود به پورتال ابتدا از قسمت “ورود کاربر” نام کاربری(ایمیل) و رمز عبوری که در فرم عضویت یا سفارش وارد کرده اید را در این قسمت وارد کنید.

سپس مانند تصویر زیر روی گزینه “مدیریت دامنه ها” کلیک کنید.

نحوه تغییر دی ان اس دامنه در تهران هاستسپس روی گزینه مدیریت کلیک کنید:

مانند تصویر زیر روی گزینه “مدیریت” کلیک کنید

نحوه تغییر دی ان اس دامنه در تهران هاست

 سپس می توانید در قسمت نام سرور ها دی ان اس های خود را تغییر دهید :

نحوه تغییر دی ان اس دامنه در تهران هاست

با کلیک روی ذخیره تغییرات دی ان اس های دامنه شما تغییر داده می شوند. توجه داشته باشید تغییر دی ان اس به 5 دقیقه تا 72 ساعت به زمان نیاز دارد.

نوشته نحوه تغییر دی ان اس دامنه در تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

نحوه تغییر رمز هاست از پورتال تهران هاست

$
0
0

اگر سرویس هاست خود را از تهران هاست خریداری کرده اید و قصد تغییر رمز هاست خود را دارید ابتدا باید به پورتال تهران هاست وارد شوید، برای ورود به پورتال ابتدا از قسمت “ورود کاربر” نام کاربری(ایمیل) و رمز عبوری که در فرم عضویت یا سفارش وارد کرده اید را در این قسمت وارد کنید.

سپس مانند تصویر زیر روی “مدیریت سرویس ها” کلیک کنید

نحوه تغییر رمز هاست در پورتال تهران هاستسپس روی دکمه “مدیریت” سرویس هاست خود کلیک کنید

نحوه تغییر رمز هاست از پورتال تهران هاست

سپس از قسمت “مشخصات ورودي” می توانید رمز عبور هاست خود را تغییر دهید

نحوه تغییر رمز هاست از پورتال تهران هاستپس از کلیک روی دکمه بروزرسانی رمز هاست شما تغییر می کند. در همین صفحه می توانید با کلیک روی “ورود به cpanel” به هاست خود بدون وارد کردن رمز وارد شوید

توجه داشته باشید : شما نمی توانید رمز های ساده انتخاب کنید. رمز انتخابی شما باید شامل عدد و حروف باشد.

نوشته نحوه تغییر رمز هاست از پورتال تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.

نحوه خرید هاست از تهران هاست

$
0
0

در صورتی که قصد خرید هاست از تهران هاست را دارید می توانید با مراجعه به صفحه میزبانی وب پلان های هاست را مشاهده کنید.

نحوه خرید هاست از تهران هاستسپس روی دکمه “سفارش” پلان مورد نظر کلیک کنید.

نحوه خرید هاست از تهران هاستسپس به صفحه سبد خرید برای شما باز می شود

نحوه خرید هاست از تهران هاستمانند تصویر بالا در مرحله اول در صورتی که قصد ثبت دامنه جدیدی را دارید روی گزینه “میخواهم تهران هاست برای من دامنه جدید ثبت کند.” کلیک کنید

در صورتی که دامنه شما قبلا ثبت شده است و قصد دارید از این پس دامنه را توسط تهران هاست تمدید کنید روی گزینه “دامنه من را شرکت دیگری ثبت کرده است می خواهم(تمدید)دهم تهران هاست”

و در صورتی که دامنه دارید روی گزینه “دامنه دارم و از آن برای این سرویس استفاده می کنم.” کلیک کنید.

سپس نام و پسوند دامنه را انتخاب کنید و روی دکمه بررسی کلیک کنید.

در صورتی که ثبت دامنه را انتخاب کنید در صورت آزاد بودن دامنه پیام “این دامنه موجود است” به شما نمایش داده می شود. همچنین در صورت آزاد بودن پسوند های دیگر سیستم آنها را به شما پیشنهاد می دهد.

نحوه خرید هاست از تهران هاست

در مرحله بعد از شما باید سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید

سیستم مدیریت محتوا یک نرم افزار فارسی می باشد که روی وب سایت شما نصب می شود و برای شما یک کنترل پنل فارسی ایجاد می کند که توسط این پنل فارسی می توانید سایت خود را مدیریت کنید. امکان تغییر یا نصب سیستم مدیریت محتوا بعد از خرید هم وجود دارد و آموزش های نصب آنها در مرکز آموزش قبلا ارسال شده است.

نحوه خرید هاست از تهران هاستدر مرحله شما مشخصات سرویس های درخواستی نمایش داده می شود برای ادامه روی دکمه”مرحله بعدی سفارش” کلیک کنید

آموزش خرید هاست از تهران هاست

در این مرحله از سفارش باید مشخصات خود را وارد سیستم کنید. در صورتی که قبلا در تهران هاست عضو شده اید می توانید با وارد کردن مشخصات ورود، سفارش را در پنل خود ثبت کنید.

در همین صفحه می توانید طريقه پرداخت خود را مشخص کنید. در صورتی که پرداخت آنلاین را انتخاب می کنید می توانید از تمام کارت های شبکه شتاب بانکی برای پرداخت سفارش خود استفاده کنید.

سپس روی دکمه تکمیل سفارش کلیک کنید. صورتحساب شما ایجاد می شود و یک پیامک برای تایید سفارش به تلفن همراه شما ارسال می شود

برای پرداخت می توانید روی دکمه “همینک پرداخت کنید” کلیک کنید.

آموزش پرداخت صورتحساب در تهران هاست

نوشته نحوه خرید هاست از تهران هاست اولین بار در پدیدار شد.


پی اچ پی یا ای اس پی

$
0
0

پی اچ پی (php) و ای اس پی (asp) دو زبان برنامه نویسی تحت وب محسوب می شوند که هر یک نسب به دیگری مزایا و معایبی دارند که قصد داریم در این مطلب به برسی آنها بپردازیم و در پایان نتیجه گیری را به خودتان واگذار کنیم که کدام یک از زبانهای پی اچ پی یا ای اس پی را برگزینید.

پی اچ پی یا ای اس پی

ممکن است هدف شما از مطالعه ی موضوع پی اچ پی یا ای اس پی پاسخگویی به یکی یا هر دوی این سوالات باشد: اول اینکه بهتر است کدام زبان را فرا بگیریم؟ و دوم اینکه با کدام زبان بهتر است یک وبسایت راه اندازی شود. که ما موضوع را از هر دو جنبه برسی خواهیم نمود.

زبان پی اچ پی یاد بگیریم یا زبان ای اس پی؟

1- دانش تجربه ی قبلی: برخی از کاربران متقاضی یادگیری یکی از زبانهای پی اچ پی یا ای اس پی از قبل دانش یا تجربه ی برنامه نویسی دارند که از متداولترین این زبانها، زبان سی (C) و ویژوال بیسیک که البته خود این زبانها شباهت زیادی به زبانهای هم خانواده ی خود مانند C++ و C# و غیره دارند. حال اگر قبلا با زبانی مثل C کار کرده اید به راحتی می توانید پی اچ پی و اگر با زبانی مانند ویژوال بیسیک کار کرده اید ای اس پی را فرا بگیرید زیرا اگر بگوییم که این زبانها ورژن تحت وب همان زبانها هستند اغراق نکرده ایم.

2- سهولت یادگیری: اگر تجربه یا دانش قبلی ندارید گرچه این مورد سلیقه ای است و بستگی زیادی به علاقه ی افراد دارد اما عده زیادی از برنامه نویسان معتقدند که فراگیری زبان پی اچ پی کمی راحتتر از ای اس پی می باشد.

3- سرعت یادگیری: این مورد هم بستگی به استعداد شما دارد اما تجربه ثابت کرده است که سرعت یادگیری در زبان پی اچ پی کمی بیشتر است و علاقمندان به این زبان در زمان کوتاه تری می توانند به حد قابل قولی در برنامه نویسی با این زبان برسند.

4- بازار کار: از آنجا که عمده ی برنامه نویسان زبان پی اچ پی را انتخاب می کنند تعدادی افرادی که جذب ای اس پی می شوند کمتر است به همین دلیل درآمد برنامه نویسان ای اس پی بیشتر است و از طرفی معمولا پورتالهای بزرگ با ای اس پی راه اندازی می شوند و بسیاری از شرکت ها و سازمانها مایلند وبسایتشان با زبان ای اس پی راه اندازی گردد، بنابراین بازار کار ای اس پی در وضعیت بهتری نسبت به پی اچ پی قرار دارد. اما پی اچ پی هم بدون بازار نیست و مشتریان خاص خود را دارد.

5- هزینه ی یادگیری: به دلیل اوپن سورس بودن پی اچ پی و در دسترس بودن بسیاری از پروژه ها در اینترنت به صورت رایگان یادگیری php از هزینه ی کمتری برخوردار است.

 

وب سایت پی اچ پی بهتر است یا ای اس پی؟

1- امنیت وبسایت: در این زمینه نظرهای مختلفی وجود دارد که از مهمترین آنها تفاوت در نوع هاست مورد نیاز برای هر کدام از این دو نوع زبان است که برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مطلب هاست ویندوز یا لینوکس مراجعه کنید. گرچه ایرادات امنیتی موجود در ویندوز و ای اس پی دیرتر کشف می شوند و تصور شود که به همین دلیل ای اس پی امنیت بیشتری دارد اما به دلیل اوپن سورس بودن پی اچ پی معمولا مشکلات امنیتی با سرعت بسیار زیادی کشف و رفع می گردند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که به امنیت پی اچ پی می توان خوشبین تر بود.

2- نوع پایگاه داده: قبل از انتخاب زبان برنامه نویسی وب سایت باید نوع دیتابیس مورد استفاده نیز مورد برسی قرار گیرد برای دیتابیسی مانند مای اسکیوال (MySQL) نیاز است از پی اچ پی و از از دیتابیسهایی مانند MS-SQL باید از ای اس پی بهره بگیرید.

3- سرعت در آماده سازی پروژه: در ای اس پی از آنجا که روی سرورهای ویندوز ایجاد  می شوند از آنجا که رابطهای گرافیکی ساده تری برای ایجاد وبسایت وجود دارد می توان با سرعت بالاتری یک وبسایت را روی آنها راه اندازی نمود.

4- سرعت بارگذاری (load) سایت: در سایت های نوشته شده با پی اچ پی سرعت بالاتر است زیرا کدهای پی اچ پی بسیار سریعتر پردازش می شوند.

5- هزینه ی راه اندازی: پی اچ پی به دلیل متن باز بودن تقریبا رایگان است و هزینه ی کمی از لحاظ نرمافزارهای جانبی، نوع هاست مورد نیاز و … دارد، همچنین تابع ها و ابزارهای از پیش طراحی شده ی زیادی در این زبان به طور رایگان در دسترس است، در حالی که در ای اس پی وضع کاملا متفاوت است. بنابراین هزینه ی راه اندازی سایت به زبان پی اچ پی بسیار پایین تر از ای اس پی می باشد.

نوشته پی اچ پی یا ای اس پی اولین بار در پدیدار شد.

نحوه رمزگذاری فایل های php

$
0
0

با رمزگذاری فایل های php می توانید امنیت سایت خود را بالا ببرید و همچنین در صورت دسترسی به اسکریپت شما سورس اصلی آن نمایش داده نمی شود.

برای کد کردن می توانید از نرم افزار های Zend guard و Ioncube استفاده کنید. در این مطلب در مورد نحوه نحوه رمزگذاری فایل های php با نرم افزار Ioncube توضیح داده ایم.

Ioncube چیست؟

نحوه رمزگذاری فایل های php

ioncube یک نرم افزار غیر رایگان است که قیمت آن از 199 تا 399 دلار آمریکا می باشد. توسط این نرم افزار می توانید فایل های php خود را رمزگذاری کنید. به طور کلی با رمزگذاری فایل های php دیگر دسترسی به سورس اصلی فایل های شما به سادگی وجود ندارد و این مورد حتی برای امنیت سایت خود هم بسیار پیشنهاد می شود. به عنوان مثال با کد کردن فایل های دیتابیس خود می توانید از ورود هکر ها به دیتابیس سایت جلوگیری کنید. در صورت دسترسی هکر به فایل شما نمی تواند مشخصات بانک اطلاعاتی شما را مشاهده کند.

برای خرید ioncube و یا کد کردن فایل های php خود می توانید با تماس بگیرید.

 

نحوه کد کردن یا رمزگذاری فایل های php توسط ioncube :

نرم افزار را باز کنید و از منو فایل روی گزینه new project کلیک کنید.

نحوه رمزگذاری فایل ها با ioncubeدر پنجره project setting که برای شما باز می شود از قسمت project source folder می توانید پوشه ای که قصد دارید فایل های php آن کد شوند انتخاب کنید.

مانند تصویر زیر فایل php خود را انتخاب کنید

مانند تصویر بالا تنظیمات را انجام دهید و روی تب target کلیک کنید

سپس پوشه ای که قرار است فایل کد شده کپی شود را انتخاب کنید و تیک allow target to be within the source tree را علامت بزنید.

نحوه رمزگذاری فایل های php

در صورتی که نرم افزار شما امکان لایسنس هم داشته باشد می توانید روی فایل لایسنس ایجاد کنید و اجرا شدن فایل را به دامنه یا آی پی محدود کنید.

برای ایجاد لایسنس می توانید روی گزینه restrictions کلیک کنید در تصویر زیر فایل را به یک آی پی و برای آن تاریخ expire تنظیم کرده ایم :

رمزگذاری فایل ها با ioncube

در تب customisation در قسمت add text می توانید یک متن که در داخل فایل کد شده کپی می شود وارد کنید.

در تب massages می توانید پیام های فایل خود را وارد کنید به عنوان مثال زمانی که این فایل در سرور دیگری باز شد پیام “لایسنس شما معتبر نیست” نمایش داده شود.

سپس روی OK کلیک کنید و روی دکمه کد کردن فایل های php با ioncube کلیک کنید تا فایل شما کد شود و سپس فایل کد شده در پوشه ای که انتخاب کرده اید کپی می شود.

نوشته نحوه رمزگذاری فایل های php اولین بار در پدیدار شد.

میزبانی وب چیست؟

$
0
0

برای راه اندازی یک سایت در اینترنت شما به یک سرویس میزبانی وب که در اصطلاح هاست (host) نیز خوانده می شود نیاز است.

میزبانی وب

 در واقع فضای میزبانی مکانی فیزیکی بر روی یک سرور است که به اینترنت متصل شده و به وسیله ی آن می توان از تمامی نقاط جهان به فایلهایی که بر روی آن فضا قرار دارد (در صورتی که فایل عمومی باشد) دسترسی پیدا نمود. میزان این فضا بستگی به حجم فایلهایی دارد که قرار است بر روی آن قرار گیرد.
هاست و میزبانی وب به صورتهای مختلفی همچون سروراختصاصی، سرور مجازی، هاست اشتراکی و … وجود دارد که هاست اشتراکی و سرور مجازی خود در حقیقت زیرمجموعه هایی از سرور اختصاصی می باشند.
اگر شما تصمیم به راه اندازی یک وبسایت دارید برای تهیه ی سرویس میزبانی وب خود باید به یکی از شرکت خدمات هاستینگ (معمولا وبسایت این شرکت ها) مراجعه کرده و یک سرویس میزبانی وب سفارش دهید، قیمت خرید هاست بستگی به مواردی مانند میزان فضا، میزان پهنای باند و امکانات دیگری همچون تعداد ایمیل، تعداد دیتابیس، ساب دومین، پارک دومین و همچنین میزان کیفیت پشتیبانی آن شرکتی که شما این سرویس را از آن خرید می کنید دارد.
دسترسی به فضای میزبانی وب اغلب از طریق اتصال دامنه صورت می گیرد اما باید در نظر داشت که سرویس هاست و دامنه دو سرویس جدا از یکدیگر هستند و مکمل یکدیگر می باشند.

نوشته میزبانی وب چیست؟ اولین بار در پدیدار شد.

نحوه تغییر دی ان اس های پیش فرض نمایندگی هاست

$
0
0

در صورتی که قصد تغییر دی ان اس های پیش فرض نمایندگی هاست خود را دارید ابتدا وارد کنترل پنل whm شوید و سپس مانند تصویر زیر روی گزینه از قسمت service configuration روی گزینه Basic cPanel & WHM Setup کلیک کنید

تغییر دی ان اس های پیش فرض نمایندگی هاست

و سپس مانند تصویر زیر در قسمت Nameserver 1 دی ان اس اول و Nameserver 2 دی ان اس دوم خود را وارد کنید و روی دکمه save changes کلیک کنید.

نحوه تغییر دی ان اس های پیش فرض نمایندگی هاستبعد از تغییر باید مراحل زیر را انجام دهید :

1.تنظیم آی پی روی دی ان اس های جدید از کنترل پنل دامنه

2.تغییر DNS zone های دامنه خود(تغییر رrecord دی ان اس دامنه)

3.reset دی ان اس های تمام هاست های از قبل ایجاد شده

در صورتی که به dns zone ها در پنل whm دسترسی ندارید یک درخواست پشتیبانی به هاستینگ خود ارسال کنید.

نوشته نحوه تغییر دی ان اس های پیش فرض نمایندگی هاست اولین بار در پدیدار شد.

گزینه Force Password Change در whm

$
0
0

با کلیک روی گزینه Force Password Change در پنل نمایندگی هاست (whm) می توانید کاربران هاست خود را پس از ورود به سی پنل مجبور کنید تا برای استفاده از امکانات سی پنل رمز خود را تغییر دهند. در همان صفحه از کاربر رمز قدیم و جدید دریافت می شود و سپس با ورود مجدد امکانات مجدد فعال می شود.

این گزینه در زمانی که مشکل امنیتی برای سرور شما به وجود آمده باشد و یا زمانی که قصد دارید کاربر شما دوره ای رمز خود را تغییر دهد کاربرد دارد. البته تنظیماتی هم وجود دارد که این کار را خودکار انجام دهد که باید مدیر سرور انجام دهد.

برای اجباری کردن تغییر رمز کاربر هاست ابتدا وارد پنل نمایندگی هاست خود شوید و سپس مانند تصویر زیر از قسمت Account Functions روی گزینه Force Password Change کلیک کنید.

گزینه Force Password Change در whmسپس تیک دامنه های مورد نظر خود را علامت بزنید و روی گزینه submit کلیک کنید.

نوشته گزینه Force Password Change در whm اولین بار در پدیدار شد.

Viewing all 326 articles
Browse latest View live




Latest Images